Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor
# bild1.jpg
# bild2.jpg
# bild3.jpg
# bild4.jpg

  

Köpvillkor

Alla små som stora ordrar är välkomna. En orderbekräftelse på din beställning skickas automatiskt till angiven mailadress. 


Betalning

Priset anges i SEK inklusive moms. Priset som gäller är det som finns angivet i prislistan den dag beställning görs. Betalning kan ske på följande sett:


Kortbetalning

Du kan betala med VISA och Mastercard. Vi har inte tillgång till dina kortuppgifter och säker betalning tillämpas genom Dibs.


Faktura


Handla nu - betala efter leverans!


När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalningEn aviavgift om 29 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

Klarna AB, organisationsnummer SE556737-0431


Konto


Delbetala från 50 kr/mån!

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
  • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
  • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
  • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gångVid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Allmänna villkor hittar du här
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här
Hemkörning

Hemkörning går att få på allt som inte skickas, tex stora möbler och speglar. Kostnaden är från 300kr-700kr och betalas i butik eller via bankgiro. Det finns en ruta i kassan där du skriver om du vill ha hemkörning.  


Presentkort

Kristallkronans presentkort kan endast användas som betalning i vår butik på Sveavägen 80 i Stockholm.


Leveranstid

Leverans av beställda varor sker normalt inom 5-7 arbetsdagar om inget annat har angetts. Gäller dock med reservation för slutförsäljning och eventuella leveransförseningar. Vi meddelar i så fall detta så snart som möjligt.


Beställningsvara

Om produkten har angetts som en beställningsvara innebär det att vi inte har produkten i lager utan att vi beställer hem den när vi har fått din order. Observera att det ej är öppet köp på beställningsvaror.


Leveranssätt

Vi skickar våra paket med DHL, DSV, UPS och Posten. Du får en avisering per SMS samma dag som ditt paket anländer till ditt ombud. Vi aviserar det mobilnummer som du angav vid din beställning. Du får en påminnelse via SMS och en avisering per post efter tio dagar. 


Ej uthämtat paket

Observera att brev och paket ligger hos ditt lokala serviceställe endast 14 dagar varefter det returneras till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera 300 kronor för ej uthämtade paket/varor för att täcka frakt, returfrakt och hanteringskostnader. Betalning ska ske inom 14 dagar från fakturadatum.


Transportskada

Om du upptäcker att paketet är transportskadat ska detta omedelbart anmälas till utlämningsstället.


Fraktkostnad

Fraktkostnaden inom Sverige är 89kr. Stora skrymmande varor kostar 149kr-1299kr att skicka.


Öppet köp

Du har full rätt att byta till annan produkt, färg eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten tillbaka till oss. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Vi betalar tillbaka värdet på varan (ej frakt och övriga avgifter).

Observera att det EJ är öppet köp på beställningsvaror och rabatterade produkter.


Returadress:

Kristallkronan

Sveavägen 80

11359 Stockholm

Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så sänder vi dig ett utbetalningskort på varuvärdet alternativt sätter in pengar på ditt konto.


Byte av vara

Du har full rätt att byta till annan produkt, färg eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Önskar du byte en vara står du själv för returfrakten tillbaka till oss. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Du står själv för frakten tillbaka till oss samt för de nya sakerna.


Produkter

Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.


Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

Kristallkronan Stockholm AB